BAŞKAN HÜRRİYET, HALK GÜNÜ  PROGRAMI İLE İZMİTLİLERİ DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

CHP 18.06.2024 19:48:32 0
BAŞKAN HÜRRİYET, HALK GÜNÜ  PROGRAMI İLE İZMİTLİLERİ DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

İzmitli vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını birebirde dinlemeye önem veren Başkan Hürriyet, Halk Günü programının ikincisini 14 Haziran Cuma günü gerçekleştirecek

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmayı hedefleyen Halk Günü programlarına geçtiğimiz haftalarda start verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programın ikincisi 14 Haziran Cuma günü 10.00 – 12.30 saatleri arasında İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşecek.

Talep ve Önerilerini İletiyorlar

Halk günü ile vatandaşlar, sorun ve beklentilerini, talep ve önerilerini Başkan Hürriyet’e direkt olarak iletme imkanı buluyor. Ayrıca programda hazır bulunan başkan yardımcıları ve birim müdürleri sorumluluk alanlarına dahil konularda vatandaşları anında bilgilendiriyor.

Katılmak İçin

Katılım sağlamak isteyenler, 13 Haziran Perşembe günü saat 15.00’e kadar 318 00 00 (2083 – 2084) numaralı telefondan ve 0532 166 41 41 Whatsapp hattından kayıt oluşturabilir.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

GURUR VE COŞKU BİR ARADA YAŞANDI

TURGUTREİS KIYI ŞERİDİNDE AYDINLATMA ÇALIŞMALARI

Kum Zambakları Demre'de Çiçek Açtı